Trinaestogodišnji Mason Bumba ne samo da želi osvojiti svijet borilačkim vještinama, već i u poslovne vode. Mason je inače stanovnik Yorkvillea, vlasnik je prvog stupnja crnog pojasa u Shaolin Kung Fu te drugog stupanja u Judo Kwon Taekwondou. Trinaestogodišnjak tvrdi da je dosta razmišljao o pokretanju vlastitog brenda odjeće kojega je nazvao ”Relentless” (nemilosrdan).

Relentless brend nije samo za određenu skupinu, imamo dvogodišnjake koji nose naš brend, a imamo i 91-godišnju prabaku koja također nosi Relentless.

Bumba je rekao da želi potaknuti sve da budu neumorni. Tinejdžer je preuzeo društvene medije i evente kako bi promovirao posao.

Od majica i kapica do hoodica, Masonov novi pothvat nastoji pružiti nešto za svakoga.

“Oduvijek sam imalo tu neumornu prirodu koja je počela kroz borilačke vještine kad sam se počelo natjecati”, rekao je Bumba.

Masonova majka, Christina Bumba, rekla je kako je sjajno promatrati na koji način Mason ostvaruje uspjeha u vođenju posla s odjećom.

View this post on Instagram

My brand, Relentless had its first booth experience this weekend! 🔥 To say I am extremely proud and humbled is an understatement. I’d like to thank @markhuard and the Battle of Maine Championships for inviting me, my mom for making sure I didn’t forget anything, and the support from everyone at this event. 👊🏻 I had so much fun meeting everyone. Now…I expect to see a TON of messages of you guys all sporting your Relentless gear and being Relentless! OSS! 💎🙏🏻 Have Relentless at your event. Message me for info. • • • #relentless #relentlessthreads #swag #masonbumba #inspire #newthreads #motivate #merch #entrepreneur #streetwear #feature #goals #karate #martialarts #howbaddoyouwantit #battleofmaine #pushpastyourlimits

A post shared by Mason Bumba (@masonbumba_2) on

Mason je postao inspiriran da pokrene odjeću prije otprilike godinu dana, a sada se konačno i ohrabrio na taj potez. Možda bi se i ostali tinejdžeri trebali ugledati na Masona Bumbu, koji je prvenstveno svoju slavu stekao sportskim uspjehom, vrlo brzo shvativši da slava dolazi samo uz težak i naporan rad, te uz puno odricanja.