Američki kultni dizajnerski brend nakita Tiffany & Co. otkad je prošlog siječnja prešao u okrilje grupacije LVMH, radi na unaprijeđenju i moderniziranju imidža a najnovija zaposlenica znak je da idu u dobrome smjeru. Naime, upravo su najavili postavljanje Lauren Santo Domingo na poziciju kreativne direktorice za odjel Home & Accessories.

U svojoj novoj ulozi Lauren će biti zadužena za predstavljanje novih kolekcija stolnog posuđa uključujući njihove linije Tiffany Berries, Tiffany T True te Tiffany Wisteria.

Lauren je dobro poznato ime u svijetu mode- počela je u Pr vodama radeći za Carolinu Herreru i J. Mendela, nastavila u američkom Vogueu gdje je provela 10 godina, a možda je najpoznatija kao suosnivačica luksuznog online webshopa Moda Operandi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Santo Domingo (@thelsd)

Poznata po istančanom smislu za lijepo, ali i sposobnosti vođenja kreativnih suradnji, sigurni smo da će se odlično snaći i ovoj ulozi. Pozitivan je to korak za brend koji je nedavno prošao i kroz manje slavne trenutke. Naime, suradnja s brendom Nike na modelu tenisica nije najtoplije pozdravljena, a prošli mjesec napustila ih je i dotadašnja kreativna direktorica, Ruba Abu-Nimah. Nju je u Tiffany & Co. doveo izvršni dopredsjednik Alexandre Arnault, ali suradnja nije dugo potrajala. Nadajmo se da će nova kreativna direktorica biti bolje sreće!