Ekskluzivno zavirite u Thierry Lasry kolekciju sunčanih naočala za proljeće/ljeto 2022. – dizajn jasnih linija i eklektičnih boja kojeg su prepoznale i brojna svjetska lica poput: Nicole Kidman, Justin Biebera, Ariane Grande, Kourtney Kardashian, Lady Gage i mnogih drugih

Ako ste ljubiteljica dobrih sunčanih naočala, ovo vam neće biti prvi susret s ovim američkim brandom iza kojeg, prema natpisima brojnih svjetskih medija, stoji francuski čarobnjak za naočale – Thierry Lasry.

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian

Thierry Lasry vizionar je koji je svoj modni put započeo 2006. godine osnivanjem istoimenog brenda u srcu New Yorka.

Thierry Lasry_Alfa Vision Optika Thierry Lasry_Alfa Vision Optika Thierry Lasry_Alfa Vision Optika

Odrastao je u Parizu u kreativnom obiteljskom okruženju, s tatom optičarom i mamom dizajnericom. Od tuda je i krenula njegova ljubav prema sunčanim naočalama, koje nikada nije vidio samo kao modni dodatak, već kao jedinstveni spoj ljepote, dizajna i arhitekture, te se odlučio kreirati brend koji danas odiše upravo tom vizijom. 

Lady Gaga
Lady Gaga
Ariana Grande
Ariana Grande
Nicole Kidman
Nicole Kidman

vaki model u potpunosti je ručno izrađeni, dok se kao materijal koristi isključivo acetat renomiranog talijanskog proizvođača Mazzucchelli.

 

Thierry Lasry_Alfa Vision Optika Thierry Lasry_Alfa Vision Optika Thierry Lasry_Alfa Vision Optika

Thierry Lasry_Alfa Vision Optika

Način na koji je svaki model zamišljen i sastavljen izravno je inspiriran lego kockicama s kojima je Thierry odrastao, dok se logotip brenda vješto skriva između sljepoočnica sa željom da posljednji touch pruža upravo kupac sa svojim stilom.

Thierry Lasry_Alfa Vision Optika Thierry Lasry_Alfa Vision Optika

 

Thierry Lasry potražite u Alfa Vision poslovnicama – Centru Kaptol i  Masarykovoj 23. Uz to, kupnju možete obaviti i putem WEB Shopa Optike, uz samo par klikova i iz udobnosti naslonjača na www.alfavision-optika.hr

Fotografije: PR, Instagram