Nova tv serija koju su kreirali Sam Levinson (autor “Euphorije”) i The Weeknd uskoro dolazi na male ekrane! Uz The Weeknd gledat ćemo u glavnoj ulozi i Lily-Rose Depp.

The Idol

Serija “The Idol” istražuje komplicirani odnos između vođe kulta i pop zvijezde u usponu. Produkcija je bila zaustavljena zbog umjetničkih razlika između The Weeknda i redateljice Amy Seimetz još u travnju 2022., ali sada se čini da se sve odvija prema rasporedu. Tako je prije par dana objavljen i drugi trailer.

The Weeknd (pravim imenom Abel Tesfaye) jedan je od autora serije, u suradnji s Rezom Fahimom i Levinsonom iz znamenite produkcijske kuće A24, a za HBO. Povrh toga, uključen je u gotovo svaki aspekt serije, kao jedan od scenarista, izvršni je producent i glavni glumac. Bit će to njegova prva velika glumačka uloga, nakon (nezaboravne) pojave u ulozi samog sebe u odličnom filmu “Uncut Gems”. Tesfaye glumi vođu kulta, dok Depp glumi pop zvijezdu Jocelyn. Još uvijek se ne zna kada će se serija emitirati, no pogledajte trailer, izgleda jako zanimljivo!

Fotografije: stillovi iz “The Idol”