Američka dramska serija “Kennedyjevi” stigla je na Pickbox NOW s fascinantnom pričom koja otkriva život jedne od najpoznatijih obitelji na svijetu.

U ovoj izvanrednoj produkciji u osam epizoda, Greg Kinnear i Katie Holmes utjelovljuju predsjednika Johna F. Kennedyja i njegovu suprugu Jackie, dok serija vodi gledatelje kroz njihove trijumfe i tragedije, istražujući složene aspekte njihovih života i njihov utjecaj na američku povijest. Osvojivši 21 internacionalnu nominaciju i devet nagrada, uključujući četiri Emmyja, “Kennedyjevi” su postali neprolazan dio televizijske baštine.

“Kennedyjevi” prati slavnu obitelj Kennedy, jednu od najpoznatijih i najutjecajnijih političkih obitelji u povijesti SAD-a. Serija istražuje njihova politička postignuća, koja su često bila popraćena privatnim neuspjesima i propalim odnosima. U složenim političkim igrama odanost i izdaja svakodnevica su s kojom se svi likovi susreću. Glavne uloge tumače poznate zvijezde: Greg Kinnear kao Jack Kennedy, Katie Holmes kao Jackie Kennedy i Barry Pepper kao Bobby Kennedy. Ova duboka priča o obitelji Kennedy otkriva složene aspekte njihovih života i njihov utjecaj na američku povijest.

Nakon uspjeha prve serije, snimljena je i miniserija “Kennedyjevi: Nakon Camelota”, koja prati obitelj nakon ubojstva Bobbyja Kennedyja.

Kennedyjevi: Nakon Camelota (The Kennedys After Camelot)

Na Pickbox NOW 13. svibnja dolazi i miniserija koja predstavlja nastavak priče o Kennedyjevima, fokusirajući se na njihov život nakon tragedije. Nakon ubojstva Bobbyja Kennedyja, Jackie se unatoč javnom mnijenju udaje za kontroverznog grčkog milijardera Aristotela Onassisa, dok se Bobbyjev brat Ted nađe pod pritiskom preuzimanja nove uloge i kandidature za Bijelu kuću.

S izvrsnom glumačkom postavom koja uključuje iznenađenja poput Matthewa Perryja u ulozi Teda Kennedyja, pratimo Jackie nakon Bobbyjeva ubojstva i Teda kako se suočava s osobnim političkim ambicijama. Ova serija otkriva živote članova obitelji Kennedy, istražujući njihove osobne borbe i političke izazove nakon tragičnih događaja.

Foto: PR