Svoju zimsku priču predstavlja i zagrebačka craft pivovara The Garden Brewery na Žitnjaku, čije dvorište se od 25. studenog do 24. prosinca pretvara u privlačnu adventsku lokaciju na istočnom dijelu grada.

Naslova “Winter Tale”, adventski program The Garden Breweryja donosi nam spoj craft pive, street food ponude i svakodnevnog glazbenog programa na otvorenom. Također, bit će ovo jedna od posljednjih prilika doživjeti duh The Gardena u ovom okruženju, budući da se nakon pet godina The Garden Brewery širi i svoju priču u sljedećoj godini nastavlja na većoj lokaciji u blizini.

No prije selidbe, slijedi nam mjesec dana adventske magije uz spoj glazbe, hrane i craft piva, odnosno onoga po čemu je The Garden prepoznatljiv. Glazbeni program ovom prilikom biraju Adriatic Coasting tim i Joe Pandur. Svakog četvrtka i nedjelje izmjenjivat će se nastupi bendova kao što su Yogi Lonich Trio, Prirodno Stanište, live-electronic projekt Tonija Starešinića, Michael Kvorka Trio, Schoenkopf Brass Band ili Spirologija Gypsy Quartet. House, soul, jazz i electro zvukove će svakodnevno donositi DJ-evi kao što su Pepi Jogarde, hrwoE, Blackpunkt ili Delux.

Za street food ponudu brine jedno od poznatih imena na modernoj gastronomskoj sceni, Marko Palfi, koji svojom pomno osmišljenom selekcijom spaja hladne dane s Gardenovom ponudom craft pive i toplih pića – od deluxe ili vege kobaje, božićnih oblizeka do patke s mlincima, kao i posebno za ovu prigodu osmišljenih, kroketa od krvavice, a tu su i slatki vafli čiji okus sami kreirate.

Winter Tale, The Garden Brewery

Kako je već spomenuto, Winter Tale će biti posljednja prilika doživjeti pivovaru i pivnicu u ovom okruženju, budući da se The Garden Brewery zbog povećanja proizvodnje u 2022. širi i seli na novu lokaciju u blizini.

Adventski program radit će svakim danom od 11:00 sati do ponoći, na otvorenom prostoru u dvorištu The Garden Brewery, na adresi Slavonska avenija 22F. Glazbeni program počinje svaki dan u 17:00, dok će nedjeljom počinjati u 14:00. Ulaz na sve programe je besplatan.

Događaj će se održavati prema svim važećim epidemiološkim mjerama. Nakon 17:00 u prostor se može ući uz predočenje COVID putovnice na ulazu, antigenskog testa ne starijeg od 48 sati ili PCR testa ne starijeg od 72 sata od izdavanja.

Winter Tale, The Garden Brewery

Više informacija pratite na Facebook eventu.

Fotografija: Igor Nobilo / PR