Gotovo godinu dana nakon premijere serije “The Bear”, sjajne serije o čikaškom lokalu i njegovom chefu, a koja je nakon emitiranja pobrala sve lovorike kritike i publike, dobivamo prvi pogled na drugu sezonu – stigao je trailer!

The Bear – 2. sezona

Prošlog ljeta internet je potpuno izgubio razum zbog zvijezde serije “Shameless” Jeremyja Allena Whitea u njegovoj ulozi Carmyja; iscrpljenog i spaljenog (fizički i emocionalno) kuhara koji preuzima obiteljski restoran nakon smrti brata.

Bear je pratio Carmyja, koji je napustio svoj život kuhara s Michelinovom zvjezdicom (u poznatoj, sada zatvorenoj Nomi) kako bi preuzeo obiteljski restoran u Chicagu nakon bratova samoubojstva. Mora spasiti restoran koji doslovno i financijski propada, pridobiti osoblje koje je skeptično prema njegovim zalogajima visoke kuhinje i smisliti kako se pritom ne raspasti od tuge. Serija je bila izuzetno popularna i prošlog ljeta je najavljena druga sezona.

Nakon što je prva sezona završila, čini se da će druga sezona nastaviti tamo gdje smo stali gledati; prikazujući kušnje i nevolje pretvaranja omiljenog čikaškog restorana u mjesto koje poslužuje “male tanjure” uz pomoć iz Sydneya (Ayo Edebiri) i Richie (Ebon Moss-Bachrach). Čini se da tim ima šestomjesečni raspored za otvaranje novog restorana, što znači pregovaranje o svemu, od jelovnika do zapošljavanja osoblja do snalaženja u Chicagu, posebno gradskoj birokraciji – dok “poduzimaju vlastita transformacijska putovanja, svaki prisiljen suočiti se s prošlošću i računaju s time tko žele biti u budućnosti”, stoji u službenom sinopsisu.

The Bear

Značajno, trailer također zadirkuje nešto što prva sezona nedvosmisleno i osvježavajuće nije imala: romansu. Bilo je to iznenađenje s obzirom na to koliko je Whiteov lik bio škrt, ali imalo je smisla da se lik koji je već toliko toga zaokupljen restoranom odriče svega. U traileru vidimo Carmyja kako razgovara s bivšom kolegicom iz kulinarske škole, koju glumi zvijezda “Shiva Baby” Molly Gordon. Vidimo mali – flert.

Premijera serije “The Bear” očekuje se 22. lipnja, pogledajte flert, tj. trailer.

The Bear 3

Fotografije: stillovi iz serije