Nova sezona (mnogima!) jedne od najboljih serija 2022. počinje tijekom lipnja ove godine. FX Networks su objavili teaser trailer i iako se u njemu ne vidi zapravo ništa, nagovijestio je transformaciju The Beefa u restoran više klase.

The Bear, 2. sezona

Serija nastavlja s drugom sezonom godinu dana nakon prve i donosi novih deset epizoda. Do sada je osvojila deset prestižnih nagrada, uključujući Screen Actors Guild Awards, AFI Awards, Critics Choice Awards, Film Independent Spirit Awards i nagrade Golden Globes. Mnogi kritičari i publika su seriju proglasili jednom od najboljih, ako ne i najboljom u 2022. Ako ju niste do sada pogledali, sada taman stignete napraviti jedno maratonsko gledanje do nove, druge sezone.

Trailer prikazuje Carmy (Jeremyja Allena Whitea) i ostatak njegove kuhinjske ekipe dok raščišćavaju svoj bivši restoran u pripremi za njegovu obnovu, što je postalo moguće zahvaljujući iznenađujućem novcu koji mu je ostavio Carmyjev stariji brat. To je sve što znamo, i dok čekamo početak nove sezone, pogledajte trailer:

Fotografije: still iz serije, promo