Tezenis, poznati brend donjeg rublja, ponosno predstavlja svoj najnoviji komad: balconette grudnjak Miami. Ovaj grudnjak dubokog V-izreza osmišljen je s lagano podstavljenim košaricama i žicom za podršku, a izrađen je od reciklirane čipke kako bi se udovoljilo ekološkim standardima i preferencijama kupaca.

Naramenice efekta bralette podesive su i široke, dok traka s dvostrukom kukicom dolazi u četiri širine radi prilagodbe različitim tipovima tjelesne građe. Za veličine od 85B naviše, broj kukica za kopčanje i širina naramenica mogu se prilagoditi kako bi osigurali optimalno pristajanje i udobnost.

Grudnjak Miami ima prirodni izgled, produbljuje dekolte i pogodan je za različite prigode. Dolazi u raznim bojama, veličinama i dubinama košarica te je savršen odabir čak i ispod prozirnih majica, za elegantan i odvažan izgled.

Kako bi obilježili dolazak novog grudnjaka, u razdoblju od 15. 3. do 27. 3. Tezenis nudi posebnu promociju tijekom koje kupci mogu iskoristiti promotivnu cijenu od samo 9,99 € (redovna cijena je 17,19 €).

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i isprobajte Tezenisov novi grudnjak Miami, koji spaja stil, udobnost i održivost u jednom neodoljivom komadu.

Tekst i fotografije: Promo