Počeo je Tjedan mode u Parizu, a jedna od prvih većih revija bila je ona Saint Laurenta.

Dok se izračunava koliko će biti financijski gubitak u svijetu mode zbog koronavirusa, Tjedan mode u Parizu nastavlja se odvijati dalje. U nešto lošijoj atmosferi, nakon što je onaj u Milanu završio ranije s revijama koje su se održale samo pred zaposlenicima, publiku je malo probudio Anthony Vaccarello za Saint Laurent.

Trenutno jedan od najutjecajnijih brendova, obožavan među ženama koje vole edgy modu i senzibilitet Anthonyja Vaccarella, predstavio je jako moćnu, jednostavnu, no opet kompeksnu jesensku viziju prepunou nosivih komada u kombiaciji s onim seksipilnim i upečatljivim. I pariškom pistom šetale su najtraženije svjetske manekenke, i to pistom koja je i ove sezone mamila uzdahe i izazvala oduševljenje kod publike.

U prvom planu svakako je bio tartan, ali i niz blejzera u jarkim bojama koji su trenutno i jedan od najtraženijih komada među fashionisticama. Duh brenda prikazan je u uskim lateks tajicama i haljinama, kao i visokim lateks čizmama, ali i detaljima poput čipkastih korzeta. U svakom slučaju, Anthony Vaccarello pokazao je još jednu kolekciju vrijednu svake pohvale. Šteta što će možda baš ona gubiti na prodaji, kao i niz drugih kolekcija s dizajnerskim potpisom ove godine.

Foto: Getty Images