Zaboravite na klasična rumenila u kamenu – i ovog proljeća svježi izgled postižemo multifunkcionalnim kremastim rumenilima i prstima!

Nanošenje make upa postao je pravi svojevrsni ritual. Nema više strogih pravila, sve je u poznavanju vlastite kože, lica i nanošenja proizvoda, a finalni rezultat mora biti izjednačena koža s prirodnom glowom i rumenim obrazima. Kako to postići? Najbolje prstima, a za željeni izgled najbolje će vam poslužiti jako kremasta rumenila u vama odgovarajućoj nijansi.

Krenite s kreiranjem besprijekornog tena i prekrivanjem nedostataka. Ovisno o tipu kože ovisi koji tip proizvoda koristite – je li to tekući puder, samo korektor ili tonirana krema. Nakon što napravite podlogu posvetite se crvenilima i nesavršenostima i pokrijte ih da ostvarite izjednačen ton lica. Ne pretjerujte s proizvodima kako biste izbjegli njegovo gomilanje i skupljanje u porama.

View this post on Instagram

 

A post shared by Glossier (@glossier)

Kada nastupi vrijeme za rumenilo, jednostavno iskoristite onaj u sticku, s aplikatorom ili u kutijici. Nanesite srednju dozu rumenila na jabučne kosti i utapkavajte pokretima prema gore. Možete postići i osunčani izgled tako da rumenilo nanesete i više prema korijenu nosa te povrh njega. Sad ste spremni za izlazak, a za ekstra osunčani dojam nanesite malo proizvoda na jagodice prstiju i utapkajte proizvode uz rub kose. Mali trik vizažista!

U galeriji vas čekaju i naši prijedlozi proizvoda.

Cover foto: Instagram @_sydneyschnee