Svježe tjestenine Aurelia koje proizvodi tvrtka “Naše Klasje” od sada dolaze iz najsuvremenije tvornice u Hrvatskoj!

Tajna nenadmašnog okusa Aurelia svježe tjestenine krije se u sastojcima vrhunske kvalitete kontroliranog porijekla bez aditiva, konzervansa i umjetnih boja: krupica od durum pšenice, jaja, Gligora ovčji sir, šparoge, panceta, dalmatinski pršut, tartufi, špinat, blitva, masline…. Aurelia svježa tjestenina svojim okusom, teksturom i mirisom pokazuje da je razlika između svježe i suhe tjestenine velika kao razlika između ručka koji brižljivo pripremaju vrhunski kuhari i jednostavnog sendviča kojeg ćete spremiti na brzinu kod kuće. 

Aurelia svježa tjestenina, čija priprema traje samo 3 minute, niskog je glikemijskog indeksa, bogata je vitaminima B skupine, složenim ugljikohidratima i vlaknima, a siromašna mastima te ne sadrže kolesterol. Ako je tjestenina punjena mesom, sirom ili povrćem, izvrstan je i izvor proteina, vitamina i minerala. 

Izvrsni Aurelia tortelloni, ravioli, rezanci i špageti te listovi za lazanje od sada će se proizvoditi u novoj, suvremenoj tvornici „Naše klasje“ koju krasi još jedan epitet – zelena. Naime, tvornica je zelene boje i zovu je „Zelena kuća“ jer proizvodnju nastoje organizirati na što „zeleniji“ način, vodeći brigu o okolišu. U proizvodnji se koriste materijali koji se mogu reciklirati, rashladni sustav ne koristi freonske plinove, otpad se razvrstava, koriste se sredstva za čišćenje koja ne djeluju štetno na okoliš, prati se kvaliteta otpadnih voda, koriste se isključivo električna energija i plin, primjenjuje se tehnologija recirkulacije energije i načela energetske učinkovitosti i štednje. Tvornica je otvorena u listopadu u Zaprešiću kao najveća tvornica tjestenine u Hrvatskoj.

Spoj inovacije, znanja i strasti jasno je vidljiva u visoko kvalitetnim proizvodima za koja znamo da su došla iz procesa koji pazi i na okoliš. U samo par minuta, moguće je pripremiti ukusno, kompletno i hranjivo jelo. Uz jednostavnost pripreme koja nam je često bitna zbog ubrzanog načina života, svježa tjestenina je odličan izbor ako želite kuhati svježe, prirodno i zdravo!

* Tvrtka „Naše klasje“ dobitnica je mnogobrojnih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja za kvalitetu svojih proizvoda kao i certifikata koji potvrđuju najviše standarde u proizvodnji: Izvorno hrvatsko, Hrvatska kvaliteta, Superior Taste by International taste and quality Institute Brisel, International featured standard, HACCP, ISO, HALAL i KOŠER.