Phoebe Waller-Bridge dobitnica je čak tri Emmyja za seriju Fleabag, a evo kako i zašto je postala miljenica publike, kao i kolega.

Phoebe Waller-Bridge bila je zvijezda 71. dodjele Emmyja, a kući ih je ponijela čak 3 – za glavnu glumicu u humorističnoj seriji, najbolju humorističnu seriju i najbolji scenarij za komediju. Radi se o seriji Fleabag koju prenosi Amazon s kojim je Phoebe nakon dodjele i potpisala godišnji ugovor na 16 milijuna dolara. Ne samo da će nastaviti pisati scenarij za Fleabag već će raditi i dodatne tv uratke za ovog mogula.

Phoebe je rođena u Londonu, ima 33 godine, a postala je poznata upravo po svojoj ulozi u seriji Fleabag, za koju je i napisala scenarij. Isto tako, potpisuje i poznatu seriju Killing Eve, a priča se kako ju se Daniel Craig osobno zvao da radi na scenariju za novi film o Jamesu Bondu. Ukratko, Phoebe je nova cool djevojka svjetske scene koja je nakon Emmyjevih nagrada dosegnula još veću slavu. Ako ste još uvijek među onima koji se pitaju zašto svi ovih dana pričaju o Phoebe, mi vam samo možemo reći – pogledajte seriju. A prije toga i ove njezine genijalne red carpet i party lookove!

Foto: Getty Images