Vjerojatno ste već pripremili outfit za doček Nove? Odabrali haljinu, kombinezon ili neku drugu kombinaciju. No, nemojte zaboraviti – vani je hladno, treba doći do mjesta proslave! Tu u igru ulaze topli kaputi i jakne koje ćemo odjenuti za put do partija.

Možda slavite na gradskom trgu ili nekom drugom mjestu pod zvijezdama? U tom slučaju svečani kaputi i jakne su još važniji jer ćete u njima provesti cijelu večer.

Ako ste se već posebno uredili za ovu svečanu večer, vjerojatno želite i da ovi topli komadi budu stylish i elegantni. Obična puffer jakna nije dovoljna, treba odjenuti nešto posebno preko outfita.

Što izabrati? Bundice od umjetnog krzna sjajne su opcije. Jednostavno daju glamuroznu notu, a nije na odmet i da će vas dobro ugrijati. Za ljubiteljice više casual estetike, postoje puffer jakne, ali ukrašene nekim zanimljivim uzorkom, koji će ih uzdignuti od svakodnevnih i odvesti prema večernjim komadima.

Party torbice obavezne su za doček Nove! Pronašli smo najstylish modele

Ako je vani toplije, odlična je ideja baloner ili kaput od veganske kože, koji će dati kulerski štih svečanom outfitu. Ukrasni gumbi na klasičnom kaputiću također su dobra opcija kada se radi o svečanim ogrtačima.

U nastavku pogledajte par sjajnih ogrtača koji će fenomenalno izgledati na partiju za doček Nove godine!

Mohito
Shrimps
Benetton
Marija Kulušić, Zalando
Izakova
Zara
Medicine, Answear.hr
Mohito

Ne volite svečane haljine? Imamo za vas tri stylish kombinacije za doček Nove!

Foto: instagram Leonie Hanne, Pr