Svakodnevna izloženost sunčevoj svjetlosti i stresu može znatno oštetiti kosu te ona gubi svoju vitalnost i sjaj. Tijekom ljetnih mjeseci, sunce, more i sol mogu je dodatno isušiti. UV zrake mogu oštetiti kosu da postane poput slame, sunce je može izblijedjeti, a morska sol, ako se predugo zadrži na kosi, može je isušiti i nadražiti vlasište

Tijekom ljeta je možda potrebno uložiti i dodatni trud kako bi se kosa učinkovito zaštitila od štetnog utjecaja sunca i mora. Da bi ona tijekom i nakon ljeta bila sjajna i zdrava, potrebno ju je njegovati na pravilan način i prije samog ljeta. Kosi treba pružiti snagu i osigurati joj dovoljno hidratacije i vlage. Tretmani koji će je nahraniti i pripremiti za ljeto sadrže proteine koji će kosu zaštititi i njegovati.

Za prekrasnu, zdravu i blistavu kosu, naročito u ljetnim mjesecima, brine Keune Care Sun Shild – linija proizvoda posebno osmišljena da štiti kosu od sunca, morske vode, klora, morskog pijeska i svih ostalih štetnih utjecaja. Esencijalni minerali, UV zaštita i aktivni proteini štite i obnavljaju kosu. Rezultat? Izvanredno svilenkasta, sjajna kosa koja se lako raščešljava i oblikuje.

Minerali i vitamini koji će zaštititi kosu tijekom ljeta

KEUNE CARE SUN SHIELD SHAMPOO  je šampon obogaćen je esencijalnim mineralima, provitaminom B5 i jedinstvenim antiklor kompleksom. Nježno čisti kosu, uklanja tragove proizvoda za sunčanje, klora i morske vode te pritom blago hidratizira svaku pojedinu vlas.

Mpc: 82,90 (300 ml)

KEUNE CARE SUN SHIELD CONDITIONER je intenzivno hidratantni i umirujući regenerator za suncem oštećenu, suhu i krhku kosu. Esencijalni minerali i shea maslac obogaćuju, hrane i tretiraju kosu, obnavljajući ravnotežu vlažnosti i dodajući sjaj.

Mpc: 83,90 kn (250 ml)

KEUNE CARE SUN SHIELD OIL je raskošno ulje koje štiti kosu od štetnog UV zračenja i stvara zaštitni omotač oko svake vlasi za zadržavanje vlage te time sprječava isušivanje kose.

Mpc: 113,90 kn (140 ml)

Care Sun Shield linija može se nabaviti u Keune web shopu, u Keune Hair Point prodavaonici i u Keune frizerskim salonima.

Uz Keune Care Sun Shield, ljeto može početi!

flash!

Kako biste osvojili ovaj super beauty paket, u koji je ekipa iz Keune još dodala dvije nezamjenjive stvari za plažu, kliknite ovdje!

PROMO

Fotografija:Yoann Boyer