Iako bi vjerojatno većina nas voljela da godišnji odmor traje većinu godine i da se ne trebamo opterećivati s tim što ćemo odjenuti za posao, to na žalost nije tako, i u godini moramo odraditi 235 radnih dana. Isto tako, moramo se odijevati u skladu s određenim dress codeovima koji nalaže profesionalni pristup i ozbiljnost.

Osim ako se ne bavite poslom u kojem ne trebate paziti na odijevanje i možete si dozvoliti opušteni outfit, najbolja solucija je da birate jednostavne odjevne komade, u klasičnim ne-bojama crnoj i bijeloj ili sivim, kao i bež nijansama, koje idu na sve i lako ih je kombinirati.

View this post on Instagram

@fongminliao ❤️

A post shared by @ in.thecity on

Ako vam fali ideja za poslovni outfit, inspirirajte se minimalističkim lookovima, koji su klasični, elegantni, a trenutno i jako trendy. Ovaj val minimalizma dolazi iz skandinavskih zemalja, a polako ali sigurno zahvaća sve više modnih metropola.

Dakle, ako želite biti u trendu, a opet prikladno odjeveni za posao ili sljedeći modni event, birajte odjevne komade s potpisom minimalizma. A u našoj galeriji pronađite bazne odjevne komade koje posjeduje svaki vrsni poznavatelj minimalističkog stila odijevanja.