Poluvrijeme popularnog Super Bowla po prvi put su upriličile hip-hop ikone – Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Kendrick Lamar i dr. Dre. Mnogi smatraju nastup najboljim ikada, s razlogom

Savršeno nostalgično putovanje zbog kojeg su mnogi roditelji vjerojatno zapanjili djecu poznavanjem lyricsa ikona hip-hopa dogodilo se sinoć tijekom poluvremena Super Bowla, ujedno poznatog i kao najvažniji trenutak ovog događanja koje vrvi zvijezdama glazbene industrije.

Iako se često čekaju i reklame kreirane upravo za ovu prigodu, “half-time show” je uvijek Met Gala Super Bowla. Tko će nastupati, kako će izgledati pozornica, koje će pjesme otpjevati… I svake je godine sve teže osvojiti publiku, no čini se da je ovaj put to pošlo za rukom Eminemu, Snoop Doggu, Mary J. Blige, Kendricku Lamaru i Dr. Dreu. Cijeli nastup smatrali su trijumfom posebno stariji milenijalci, koji su cijenili ovu glazbu s početka 2000-ih.

Zašto? Pa to bi lako mogao dočarati jedan viralan tweet, koji prikazuje djeda iz Simpsona kako se obraća grupi djece. Napisano je u objavi: ‘Svaki 39-godišnjak objašnjava svojoj djeci zašto je taj show na poluvremenu bio najbolji svih vremena.’

Nedjeljni show Super Bowla s temom hip-hopa okupio je zaista odličnu ekipicu, a da dobiju kompliment da su najbolji ikada vjerojatno mogu zahvaliti i odabirom pjesama. “Family Affair”, “No More Drama” i “Lose Yourself” dobili su posebne ovacije.

Eminem je i pokleknuo tijekom nastupa u znak solidarnosti s Colinom Kaepernickom i njegovim prosvjedima protiv policijske brutalnosti.

Najbolje da sami pogledate kako je sve izgledalo, nama je na repeatu!

 

Foto: Kevin C. Cox/Getty Images