Na Netflix ove godine Stranger Things dolazi u dva navrata! Prvi dio bingeamo (budimo realni, samo tako seriju i gledamo!) 27. svibnja, dok je sljedeća besana noć 1. lipnja!

Prema traileru u četvrtoj sezoni čeka nas kulminacija, a i klimaks Stranger Things priče; bit će najnapetije, najuzbudljivije, najstrašnije i najglasnije do sada! Čak i soundtrack to potvrđuje. Od synth popa na početku, od prve sezone, sada nas, u četvrtoj, čeka glam metal rock!
Duffer braća su u četvrtoj sezoni likove raspršili na više lokacija; od snježne Rusije do sunčane Kalifornije, a Eleven i Mike će ih sve morati okupiti kako bi jednom zauvijek zaustavili Upside Down.

Prvi dio četvrte sezone nastavlja se na period od pola godine nakon završetka treće sezone i stilski je mračniji i izgleda još više kao horor film. Duffer braća su ovaj prijelaz objasnila s time da su i klinci u seriji odrasli i da se više ne mogu stilski usmjeravati u žanr u kojemu pripada film „The Goonies“, na primjer. Sada se radi o pravom hororcu. Pogledajte trailer!