Istra je uvijek dobra ideja! Osobito ove godine kada nam je jedini bijeg iz grada, onaj s pogledom na more, mogućnosti uživanja u zelenilu i tako potrebnom tišinom.

Ako ste u potrazi za utočištem ovih blagdana i promjenom okruženja, Istra i dalje može biti idealno rješenje. Tko kaže da je lijepa samo u proljeće i ljeto? Istra je uvijek magična, nudi toliko mjesta za otrkivanje i jednostavno – opuštanje. Jedno takvo mjesto, koje bi vas moglo namamiti na blagdanski odmor, je La Boutique Holiday Home u Grožnjanu. Radi se o preuređenoj kamenoj kući iz 18-og stoljeća koja ima sve za i više nego ugodno vikend uživanje. Njezini vlasnici sada su je uredili i u božićnom stilu, zbog čega je neodoljiva i svakako jedna od boljih ideja za bijeg iz sivog grada.

Kao što smo rekli, smjestila se u Grožnjanu, a šarmantna je već na prvi pogled. Dok je interijer na više etaža, tople je atmosfere koja koketira sa Shabby chic stilom. Tu je i raskošna kuhinja zahvaljujući kojoj možete kuhati kod kuće, tako da nema potrebe za odlazak u restorane koji su sada ionako zatvoreni. A nakon kuhanja možete se opustiti uz prigodni kamin. Jutarnju kavu možete popiti u La Boutique Holiday Home skrivenom vrtu.

Više informacija o smještaju pronađite na linku: la-boutique-holiday-home.

Foto: Marija Nikšić/@ormarija, Instagram @laboutique_groznjan