Nakon napetih i vrlo popularnih “The Undoing” i “Big Little Lies”, sudeći po traileru novog psihološkog trilera “Nine Perfect Lives”, Nicole Kidman savršeno pliva u ovom žanru serija

Kad se tijekom drugog lockdowna (jer da, mjerimo prošlu godinu po tome) pojavio psihološki triler s Hughom Grantom, nije postojao medij koji se nije do u detalje bavio ovom napetom serijom. Slična reakcija publike bila je i tijekom prve i druge sezone serije “Big Little Lies” u kojoj glumi uz Reese Witherspoon, i koja se bazira na knjizi Liane Moriarty. 

Čini se da Nicole Kidman voli projekte Liane Moriarty jer u novoj mini-seriji “Nine Perfect Lives” adaptira radnju istoimenog, i vrlo popularnog djela s njezinim potpisom, a ovaj put je uz nju Melissa McCarthy ta s kojom proživljavamo priče devet neznanaca na wellness odmaralištu u australskom zaleđu.

Iako zvuči kao uvod u zabavnu romantičnu priču, uz jogu i matcha cappuccino, čini se da će biti sve osim toga. Iako službeni datum izlaska nije potvrđen, mini-serija “dolazi uskoro”. Pogledajte trailer i odlučite sami!

Foto: Nine Perfect Strangers/Hulu