Prije nekoliko dana započela je kraljevska turneja Meghan Marke i princa Harryja. Evo za kakve se nove casual stylinge odlučila vojvotkinja od Sussexa.

Bilo je i očekivano kako će sve žene pomno pratiti kraljevsku turneju Meghan Markle i princa Harryja. Svako pojavljivanje vojvotkinje od Sussexa u javnosti sa sobom probudi pitanje ‘Što je Meghan odjenula?’, a sada svakodnevno možemo imati uvid u isto. Od kada su stigli u Afriku, Meghan i Harry imali su nekoliko obveza, a za svaku do njih Meghan je odjenula odjeću s potpisom samoodrživog brenda. Čini se da je Meghan za vrijeme svog putovanja Afrikom odlučila poslati jasnu poruku o ekologiji i samoodrživoj modi.

Posljednja haljina kojom je privukla pažnju je ona brenda Staud. Dugi model maslinaste boje Meghan je upotpunila balerinkama i pašminom u boji kože. Osim nje, Meghan je odlično izgledala i u plavoj košulji-haljini midi dužine brenda Veronica Beard uz koju je nosila klasične crne špagerice. Ovom kombinacijom apsolutno je oduševila brojne žene.

Jednaki dojam ostavila je i print haljinom pri samom sletanju u Capetown, s potpisom Mayamiko, uz koju je također birala omiljene špagrice. U Africi se odlučila i za trendi traper jaknu i crne traperice uz koje je nosila sada već svoj zaštitni znak – bijelu košulju.

Donosimo vam sve Meghanine kombinacije u nastavku!

Foto: Getty Images