ROUGE COCO FLASH, novi CHANEL ruž za usne, ujedinjuje vibrantni bljesak boje i sjaj s izuzetnom ugodnošću. Bez čekanja. Bez napora. Bez kompromisa.

S ROUGE COCO FLASH, pronalaženje prave nijanse ruža za usne nikada nije bilo lakše. Od prvog pogleda, njegova prozirna, svjetlucava zlatna kapica otkriva boju iznutra. U trenu, stik ukrašava usne blistavim sjajem.

BOJA

Svaka od 27 ROUGE COCO FLASH nijansi koje je stvorila Lucia Pica, globalna kreativna dizajnerica CHANEL make-upa i boja, izaziva intenzivnu, trenutačnu i neodoljivu želju! Prepun pigmenata, ovaj novi ruž za usne izražava blistavu boju već od prvog poteza.

FORMULA

ROUGE COCO FLASH poziva vas da slijedite svoj instinkt. U jednom intuitivnom koraku, boje se poput vrpce odmotavaju sa svojom iznenađujuće glatkom i ugodnom formulom. U savršenom omjeru biljnog maslaca i ulja, ruž se topi na usnama čim se nanese i donosi iznenađujuću ugodnost. Savršena kombinacija za svjetlucavi sjaj.

Ruž za usne zasićen je Hydraboost kompleksom sa sastavom od hranjivih ulja (jojobino, mimozino, suncokretovo) koji osigurava hidraciju neposredno i do 8 sati nakon nanošenja*. Usne su ukrašene s laganim, svilenkastim i ovijajućim slojem boje.

PALETA

Kolekcija intenzivnih i lako nosivih boja, sa zrcalno sjajnim završnim rezultatom, intuitivni stick… ROUGE COCO FLASH je više od ruža za usne. On je predmet žudnje. Oda spontanosti i slobodi. Poziv na igru s 27 nijansi i 27 prohtjeva. U boji kože, narančastoj, crvenkastosmeđoj, ružičastoj, fuksija, šljiva, skoro crnoj i crvenoj u suptilnoj, smjeloj i odvažnoj verziji iz neodoljive palete!

Kako bi igra s bojama bila još zabavnije, CHANEL je zamislio tri prozirna gornja sloja za premaz na svim ruževima. Jedan je sa zlatnim svjetlucanjem, koje pojačava sjaj. Drugi sve zagrijava svojim narančastim tonovima. Posljednji, s crnim nijansama, svakom ružu dodaje dubinu. Tri dodatka koje možete isprobati s dvije nove nijanse u  ROUGE COCO ove sezone: Ami, uzbudljiva koraljna crvena, i Lover, duboka, zanosna crvena.

U galeriji pronađite nijanse!