Fanovi Bridget Jones, imamo uzbudljivu vijest za vas! Internetom kruže prve fotografije sa seta četvrtog nastavka popularnog serijala pod nazivom “Bridget Jones: Mad About The Boy”.

Na fotografijama koje je podijelila fan stranica na Instagramu, možemo vidjeti Hugha Granta u ulozi lika Daniela Cleavera, te Renée Zellweger kao Bridget Jones. Renee nosi zelenu haljinu prekrivenu džemperom, dok Hugh izgleda elegantno u plavom odijelu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

U jednoj od fotografija, dvoje glumaca dijele topao zagrljaj, dok na drugoj izmjenjuju poljubac. Također, možemo vidjeti i njihove zabavne interakcije s djecom na setu.

“Mad About The Boy” četvrti je nastavak u nizu filmova o Bridget Jones. Prvi film, “Dnevnik Bridget Jones”, premijerno je prikazan 2001. godine, drugi dio, “Bridget Jones: Na rubu pameti”, izašao je 2004., dok je treći nastavak, “Bridget Jones: Bebica”, stigao u kina 2016. godine, a do izlaska “Mad About The Boy” nećemo morati još dugo čekati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Renée Kathleen Zellweger (@renee__zellweger_)

Što sve znamo o novom nastavku

Novi film planira se premijerno prikazati 2025. godine, a u nastavku donosimo još neke pojedinosti koje smo dosad saznali o nadolazećem filmu.

Radnja filma “Bridget Jones: Mad About The Boy” bazirana je na istoimenom romanu Helen Fielding iz 2013. godine. Bridget Jones, sada u 50-ima, ponovno traži ljubav nakon gubitka supruga Marka Darcyja, kojeg je u prva tri filma glumio Colin Firth. Hugh Grant je nagovijestio da će novi film biti i dirljiv i smiješan, dijelom inspiriran iskustvima Helen Fielding u odgoju dvoje djece nakon gubitka supruga.

Prema Varietyju, film će biti objavljen u kinima diljem svijeta i na Peacocku na Valentinovo 2025. godine. Također, nagađa se da će se uz Renée Zellweger i Hugha Granta u filmu pojaviti i Emma Thompson, Chiwetel Ejiofor te Leo Woodall, pod režijom Michaela Morrisa.