Tvrtka Hairground nedavno je održala svečani event povodom lansiranja nove ekskluzivne styling kolekcije proizvoda brenda Medavita pod nazivom IDOL i nove, inovativne, tretmanske boje za kosu CHOICE COLOR NON COLOR

Prezentaciju novih proizvoda održao je Medavitin edukator iz Milana Salvatore Bongiovi, a gostima je dobrodošlicu poželio i Giuseppe Speciale, Medavitin export manager. O kojim se to proizvodima radi?

BE YOURSELF, BE YOUR IDOL

Nova Medavitina IDOL kolekcija styling proizvoda sadrži neke od najstarijih sastojaka za njegu kose poznate čovjeku. Dvadeset dragocjenih biljnih ulja dobivenih hladnim pritiskom sjemena i plodova, koji su neprocjenjivi resursi za dobrobit i ljepotu naše kose. Glavni sastojci su esencijalne masne kiseline, ali mnogi proizvodi također sadrže i vitamine koji su topljivi u masti, kao što su vitamini  E, A i D. Budući da su strukturno kompatibilni s našom kožom i kosom, ojačavaju lipidnu barijeru i sprječavaju sušenje, održavaju ili obnavljaju elastičnost, mekoću, čvrstoću, tonus i hidrataciju.

ISTINSKA NJEGA ZA LJEPOTU KOSE

Choice Color Non Color je semi-permanentna boja za kosu bez amonijaka u obliku oleo-gela sa kiselim pH, Amino Concentrée kompleksom amino kiselina i uljem zrna borovnice. Obogaćena je specijalnim regeneratorom koji zaglađuje kosu, učvršćuje kutikulu i povećava prirodni sjaj boje a na sadrži amonijak!

Fotografije s eventa pronađite u galeriji!