Serija koja je obilježila 2019. godinu i postala vodeći Apple TV hit naslov uskoro se vraća na naše male i velike ekrane, a ovih je dana stigao i novi trailer.

Okosnicu serije čini jutarnji TV show (The Morning Show) te sva događanja i međuljudski odnosi koji se odvijaju na fiktivnoj TV postaji, pritom se baveći i ključnim društvenim temama, što je uključivalo i #MeToo pokret. Glumačku ekipu u prvoj sezoni činila su zvučna imena Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, i Steve Carell, a osim što je osvojila i publiku i kritiku, serija je ostvarila i tri Golden Globe nominacije.

Do objave iščekivane druge sezone preostalo je još svega nekoliko tjedana, budući da nam serija stiže 17. rujna. Nova sezona će imati deset epizoda koje će se objavljivati jednom tjedno – petkom.

AppleTV+ je ovih dana objavio i novi trailer, kojim nam otkrivaju detalje radnje koju ćemo pratiti u drugoj sezoni serije. Već na prvi pogled jasno je kako će The Morning Show ponovno imati snažnu glumačku ekipu dobro nam poznatih TV i filmskih lica, kao i radnju kroz koju će se baviti i pandemijom te aktualnim temama društvene problematike.

Fotografija: AppleTV+