L’ aventure en Primitivance, prvi hrvatski niche brend preparativne kozmetike, kreirao je i na tržište plasirao novi proizvod.

Kvalitetu L’ aventure en Primitivance proizvoda, iza kojih stoji Marija Tadić već su odavno potvrdile brojne domaće make up artistice kao što si Simona Antonović i Petra Sever, ali i neke od poznatih stručnjakinja u industriji ljepote, kao što je Abigail James, poznata facijalistica s londonskom adresom koju časopis Forbes naziva ‘kraljicom kože’.

Brend je od nedavno i nositelj certifikata CosmEthically active, prvog certifikata koji ocjenjuje kozmetički proizvod ne samo prema prirodnom podrijetlu sastojaka već i koncentraciji kozmetički aktivnih sastojaka te kozmetičkoj učinkovitosti proizvoda čime predstavlja mini revoluciju u području ocjenjivanja kozmetičkih proizvoda.

Novi proizvod koji sada savršeno zaokružuje i L’ aventure en Primitivance serum za lice je Belle de Jour Facial Mist u kombinaciji s kojim ostvarujete cijelu rutinu za njegu kože. Riječ je o sinergijskom kompleksu botaničkih destilata, biljnih ekstrakata i prirodnih ovlaživača koji osiguravaju optimalnu hidrataciju kože, te obnavljaju i osvježavaju ten.

“Komercijalne kreme u sebi sadrže uljnu i vodenu fazu međutim kako bi u obliku emulzije stajale na policama i po nekoliko godina u njih su najčešće dodani razni nepoželjni konzervansi i umjetni mirisi koji najviše i oštećuju kožu. Mi smo to u potpunosti izbjegli i emulzija koja se stvara direktno na koži predstavlja ulog u dugotrajno zdraviju i otporniju kožu. Taj je korak važan jer se kožu obogaćuje prirodnim ovlaživačima i poboljšava upijanje ulja.”, objašnjava osnivačica brenda Marija Tadić.

Kada su u pitanju inovativni sastojci, osim ectoina koji potiče obnavljanje i jačanje zaštitne barijere kože, proizvodu su dodani ekstrakti agave i smokve. Agava sadrži sposobnost privlačenja i vezanja vlage a znanstveno dokazano ekstrakt smokve koji sadrži fenolne spojeve, pojačava hidrataciju kože sprečavajući gubitak vlage iz najgornjih slojeve. Brend u prvi plan stavlja snažne hidratantne učinke kojima se smanjuje gubitak vlage, pruža zaštita od nepovoljnih klimatskih uvjeta kao što su jake temperaturne oscilacije, visoke koncentracije soli, visoka UV zračenja i suša.

L’AP proizvodi se mogu kupiti putem web shopa