Posljednjih godina, sve više gledatelja uživa u božićnim praznicima uz manje tradicionalne božićne filmove, a najčešće su to akcijski i pustolovni filmovi.

Božićni filmovi

Taj fenomen se ustalio među božićne običaje do te mjere da su se neki gledatelji u Engleskoj pobunili kada se film Indiana Jones prikazao prije Božića, na radni dan.

Ove zime STAR Movies od 25. prosinca svaki dan u 21 sat donosi priliku svim ljubiteljima filmskih pustolovina da uživaju u četverodnevnom spektaklu u srcu blagdanske sezone – božićnom prikazivanju Indiana Jones filmova. Do 28. prosinca gledatelji će imati priliku zaploviti uzbudljivim svijetom Indiane Jonesa i uživjeti se u njegove opasne avanture. Nema izlike za propuštanje ovog televizijskog spektakla najpoznatijeg profesora arheologije jer će reprize biti prikazane svaki sljedeći dan od prvog emitiranja, u popodnevnim terminima.

U četiri dana čiste pustolovine, mogu se očekivati razni neočekivani zapleti, tajanstveni artefakti i uzbudljiva putovanja širom svijeta. Ova dobro osmišljena mješavina elemenata čini filmove Indiana Jones franšize posebnima, što za gledatelje znači užitak istraživanja nepoznatog i suočavanje s izazovima koji se pojavljuju na putu glavnog junaka. Ne može se ne istaknuti iznimna izvedba glavnog glumca, Harrisona Forda, koji svojom neospornom karizmom donosi uzbuđenje izravno u dnevne boravke svih gledatelja, stvarajući atmosferu u kojoj će se svaki gledatelj osjećati kao suborac u rješavanju svih nedaća.

Indiana Jones filmovi predstavljaju savršenu alternativu klasičnim božićnim filmovima. Ova franšiza donosi mješavinu akcije s dovoljno humora da razveseli gledatelje tijekom blagdana. Akcijski elementi, borbene scene i pustolovine koje karakteriziraju ove filmove stvaraju napetu atmosferu koja će gledatelje držati prikovane uz ekrane, uz dozu adrenalina koja često nedostaje u klasičnim božićnim pričama.

Osim toga, ovo je savršena prilika za sve koji žele nastaviti pustolovinu nakon serije prikazivanja da se pripreme za najnoviji dodatak franšizi, „Indiana Jones i artefakt sudbine“, dostupan na Disney+ platformi od 15. prosinca.

  1. prosinca (ponedjeljak) – Indiana Jones i otimači izgubljenog kovčega
  2. prosinca (utorak) – Indiana Jones i ukleti hram
  3. prosinca (srijeda) – Indiana Jones i posljednji križarski pohod
  4. prosinca (četvrtak) – Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje

U uzbudljivim nastavcima Indiana Jones filmova uživamo od 21 sat na STAR Movies.

 

Tekst i fotografije: Promo