Springfield predstavlja novi miris

Pogledaj galeriju
6 Fotografije
Springfield predstavlja novi miris
REWIND & PLAY AGAIN- THE FEELING OF THE NIGHT SPF FRASCO 159 kn

Springfield predstavlja novi miris
REWIND & PLAY AGAIN WALKING ON THE SUN SPF FRASCO 159 kn

Springfield predstavlja novi miris
REWIND FRAGRANCES SPF

Springfield predstavlja novi miris
REWIND FRAGRANCES SPF

Springfield predstavlja novi miris
REWIND FRAGRANCES SPF

Springfield predstavlja novi miris
REWIND FRAGRANCES SPF

Madrid, listopad 2019. – SPRINGFIELD, brend casual odjeće u vlasništvu TENDAM-a, ove sezone lansira za muškarce dva nova mirisa: REWIND & PLAY AGAIN – Šetnja po suncu i REWIND & PLAY AGAIN – Osjećaj noći. Ova dva parfema su izrađena za muški dio populacije, zajedno sa svojim partnerima u parfumerijama PUIG, a koji su već u prodaji u Springfield poslovnicama i na www.myspringfield.com.

Inspirirani pjesmama koje su s nama u nekim najvažnijim trenucima, REWIND & PLAY AGAIN su potpuno novi mirisi koji nas, poput melodije koja ostaje u našem umu, mogu provesti u nezaboravne trenutke i iskustva. Dva intenzivna muška mirisa za mlade današnjice.

LJUBITELJI GLAZBE- AMBASADORI

Andrés, Luis i Nacho, članovi benda DVICIO, zaštitna su lica i prateća glazba za ove nove mirise, ističući glazbeni duh koji karakterizira ove arome. Bend je napisao i pjesmu posebno za promoviranje ovih mirisa: “Last Show”,pjesmu koja, prema Andrésu, pjevaču benda, “govori o posljednjem sjećanju koncerta ili mirisa, tako da ostaje u tvom pamćenju zauvijek. “Inspiriran je zabavom, dobrim vremenima i životom u trenutku, sjajnom večerom i druženjem”, dodaje Luis. Za Nacha, sudjelovanje u ovoj kampanji je vrlo posebno jer postoje ključni trenuci u njegovoj karijeri, na koje bi on volio pritisnuti premotavanje unatrag: „Volio bih ponovno doživjeti prvu turneju koju smo napravili u Meksiku. To je bio prvi put da smo obišli Latinsku Ameriku, a mislim da smo u to vrijeme bili toliko nervozni da nismo mogli uživati u njoj toliko koliko bismo sada.

Idealni ambasadori koji uživaju ispuniti svijet nezaboravnim pjesmama, urezati ih u sjećanja svojih obožavatelja, jer su novi mirisi REWIND & PLAY AGAIN savršeni izbor za sve ljubitelje glazbe.

IKONSKI GLAZBENI MIRIS – Dizajn novih mirisa Springfielda REWIND & PLAY AGAIN nadahnut je ikonskim elementima glazbe 80-ih: Walkmanom i kasetofonom. Pakiranje i sama boca slijede ovu liniju nadahnuća: kutija je dizajnirana da izgleda poput Walkmana, a boca mirisa je kaseta s unutarnje strane.

Što se tiče samih mirisa, REWIND & PLAY AGAIN- Šetnja po suncu nudi svježe nijanse kardamoma i ružičaste paprike pomiješane s đumbirom i bergamotom kako bi se donijele najsvjetlije note parfema. Jezgrani geranije i lavande pojačavaju aromatični učinak timijana, stvarajući karakterističan i mladolik miris, uz vrlo osobnu mješavinu na kraju tona i zrna mahovine, čineći miris dugotrajniji na koži.

REWIND & PLAY AGAIN – Osjećaj noći predstavlja zavodljivu mušku aromu kroz citrusne note pojačane timurskim paprom. U srcu ovog mirisa, lavanda se kombinira s lješnjakom koji dovodi do mješavine vetivera i labdanuma kako bi se produljio osjećaj ugode na koži.