More Beachwear svake nam tople sezone servira izbor najljepših badića. Jednostavni vječni modeli bezvremenske estetike, izrađeni od kvalitetnih materijala, prepoznatljiv su potpis ovog hrvatskog brenda.

Nedavno su lansirali i svoju prvu liniju sportske odjeće pod imenom Athleisure. Riječi athletic i leisure savršeno opisuju namjeru ove kolekcije, a to je odjeća za sport koja se nosi i u nesportskim uvjetima. Ova nova linija s potpisom More predstavlja odjeću za slobodno vrijeme od najfinijih materijala, u ovom slučaju to je organski pamuk. Važnost održivosti i kvalitete odjeće koju nosimo sve je glasniji modni imperativ današnjice, a ova kolekcija na umu ima aktivan životni stil.

Organski pamuk je prozračan, mekan i vrlo udoban materijal, a to ga čini idealnim za izradu odjeće za jogu i li pak užurbanu gradsku svakodnevicu. Također, organski pamuk ne samo da je nježan prema vašoj koži, već je nježan i prema okolišu. Kako smo već i navikli kod More Beachwear komada, velika pozornost posvećena je detaljima i dizajnu, osiguravajući da svaki komad bude funkcionalan i moderan. Više detalja potražite ovdje.

Foto: More Beachwear