Zvijezda Game Of Thronesa, mlada Sophia Turner, pridružila se mnoštvu poznatih lica kao što su Zhong Chu Xi, Indya Moore, Chloë Grace Moretz i Signe Veitenerg – u predvođenju najnovije kampanje za nakit poznate francuske modne kuće Louis Vuitton.

Moorea i Zhong Chu Xi su se po prvi puta našli u ulozi modela za kampanju Louis Vuitton. Moore, koji se identificira kao transrodni, poznat je po ulozi Angel Evangeliste u TV emisiji Pose. Dok je Chu Xi – koji je također glumac – sjedio u prvom redu za brand nekoliko puta tijekom svoje karijere. Ovo nije prvi put Turner da surađuje s ovom francuskom modnom kućom. Prošle godine brand ju je angažirao na podizanju svijesti kroz #makeapromise kampanju u suradnji s Unicefom. Svih pet žena utjelovljuje simbol neovisnosti te odražavaju ženstvenost.

Kolekcija nakita B.Blossom je prva kolekcija pod palicom novog umjetničkog direktora Francesca Amfitheatrof – centrirana na zvjezdastom cvijetu s originalnim dizajnom monograma kojeg je stvorio Georges-Louis Vuitton 1896. ,oblik koji je elegantan i specifičan.