Vrlo brzo nakon dolaska filma Bombshell, čini se da ćemo na velikim ekranima gledati i skandal o Harveyu Weinsteinu.

Cameron Diaz, Margot Robbie i Nicole Kidman u siječnju sljedeće godine na velike ekrane dovode svoj zajednički film Bombshell. Radi se o nekadašnjem glavnom direktoru Fox Newsa, Rogeru Ailesu, kojeg su žene optužile za seksualno zlostavljanje, a Cameron, Margot i Nicole našle su se upravo u tim ulogama. Zanimljivo je svakako što film izlazi upravo u doba Me Too pokreta i čekanja suđenja Harveyu Weinsteinu, zbog čega je i više nego iščekivan, no čini se kako će i cijeli skadnal o Wiensteinu doći na svoje.

Naime, potvrđeno je snimanje filma, iako se ne zna točan datum njegovog izlaska. Film uz Annapurna Pictures producira i Plan B, produkcijska kuća koju su 2001. osnovali Brad Pitt i Jennifer Aniston, što je posebice zanimljivo s obzirom na to da su se Bradi i Harvey sukobili u prošlosti kada je Brad odlučio zaštititi svoju tadašnju djevojku Gwyneth Paltrow.

Naslov filma još nije poznat, a scenarij će izgleda pisati Rebecca Lenkiewicz. Biti će baziran na istrazi koja je na kraju Harveya i dovela pred sud – onoj dviju repoterki New York Timesa, Jodi Kantor i Megan Twohey.

Foto: Getty Images