Smeđi kaput definitivno je skinuo s trona bezvremenski crni kaput koji je godinama vladao. I potpuno je u skladu sa estetikom tihog luksuza.

Čokolada, kamel, mahagonij – koju god nijansu odabrali, nećete pogriješiti. Ove sezone vladaju kaputi smeđih nijansi. Inače, ako želite izgledati “skupo”, nosite smeđu boju – ne samo kad su kaputi u pitanju. Bez obzira nosite li bijelu majicu kratkih rukava i traperice ili klasičnu crnu haljinu, ovaj kaput ne samo da će se uklopiti, već će svaki stil podići na višu razinu. A to su dokazale mnoge poznate dame.

Dakle, ako tražite kaput koji će vas ne samo grijati, već će vam osigurati i puno komplimenata, ne tražite dalje – smeđi kaput je idealan odabir.

Zara

Smeđi kaput: Kako ga nose poznate dame

Kaia Gerber ne samo da je odabrala glavni trend sezone – smeđi kaput, već je pokazala kako kombinirati različite nijanse smeđe “od glave do pete”. Smeđem trendu nije odoljela ni jedna od najpopularnijih modnih influencerica Hailey Bieber. Već smo pisali o njezinom smeđem blejzeru koji je uskladila uz smeđu mini suknju. Manekenka je u listopadu bila na proslavi 43. rođendana Kim Kardashian u restoranu Funke na Beverly Hillsu. Tom je prilikom odjenula smeđu kožnu mini suknju i odgovarajući oversized kožni blejzer boje kave ispod kojeg je nosila bijelu majicu.

Answear Lab (Answear.hr)
HUGO (Answear.hr)

Elegantni smeđi baloner Rosie Huntington Whiteley uspijeva u jedan kaput uklopiti tri različita trenda: maksi dužinu, kožni trench i, naravno, smeđu boju. Dakle, drage dame, krenete li ovih dana u shopping (i iskoristite velika sniženja), kupite kaput u popularnoj boji čokolade. Nećete pogriješiti.

Answear Lab (Answear.hr)
Remain (Answear.hr)

Foto: Zara, Answear.hr