Vrhunska i najopsežnija kolekcija fotografija kultnog Slima Aaronsa ikad objavljena, koja sadrži više od 100 prethodno neobjavljenih fotografija stiže na jesen. Datum izlaska najavljen je za 3. listopada, a već sada se može naručiti unaprijed.

Ovo luksuzno izdanje pruža dubok i sveobuhvatan pogled na revolucionarnu karijeru Slima Aaronsa, koja traje pet desetljeća. Knjiga počinje Slimovim radom na terenu kao vojnog fotografa i nastavlja se kroz njegove mlade dane u Hollywoodu, otvaranje ureda magazina LIFE u Rimu, snimanje mode i putovanja za Holiday te konačno putovanje svijetom za Town & Country. S novim i definitivnim biografskim esejem, točkama o ključnim trenucima u njegovoj karijeri i ekskluzivnim uvidima bivših suradnika, Slim Aarons: The Essential Collection čitateljima daje pogled bez presedana u Slimov privatni svijet.

Tekst autora Shawna Waldrona istražuje Slimovu biografiju do neviđenih detalja i otkriva nove informacije, dok nagrađivana novinarka, povjesničarka i autorica bestselera New York Timesa Lesley Blume daje povijesni kontekst Slimovoj karijeri. Osim toga, Slimova bivša pomoćnica i autorica Laura Hawk otkriva zamršenost njenog i Slimovog prijateljstva, a povjesničar, autor i urednik Vanity Faira, Nick Foulkes, istražuje Slimov utjecaj na naš trenutni kulturni trenutak. Nakon pet prethodnih knjiga, Slim Aarons: The Essential Collection predstavlja najbolje od prethodnih kolekcija slika, uključujući stotine kultnih fotografija, zajedno s više od 100 rijetkih i prethodno neobjavljenih radova. Ova prekrasno izdana knjiga, posveta nevjerojatnom doprinosu Slima Aaronsa modernoj fotografiji, rezultat je intenzivnog učenja i istraživanja, što je čini nezaobilaznom za svakog Slimovog obožavatelja i ljubitelja fotografije.

Nakon pet prethodnih knjiga, Slim Aarons: The Essential Collection predstavlja najbolje od prethodnih kolekcija slika, uključujući stotine kultnih crno-bijelih fotografija i fotografija u boji, zajedno s više od 100 rijetkih i prethodno neobjavljenih radova. Ova prekrasno izdana knjiga, posveta nevjerojatnom doprinosu Slima Aaronsa modernoj fotografiji, rezultat je intenzivnog učenja i istraživanja, što je čini nezaobilaznom za svakog Slimovog obožavatelja i ljubitelja fotografije. Između ostalog knjiga je dostupna i putem Amazona.

Slim Aarons (1916. – 2006.) bio je među najutjecajnijim fotografima svoje generacije. Njegove su se fotografije pojavile u bezbrojnim časopisima, uključujući Town & Country, LIFE i Holiday.

Foto: Amazon