U Zagreb dolaze svjetska DJ imena poput Marca Corole, Luciana i Claptonea. Prvi kontigent ulaznica za open-air party koji će se održati 21. kolovoza već je rasprodan, pa nemojte propustiti na vrijeme ugrabiti svoju

Pod nazivom ‘Let The Music Be Free’, krajem kolovoza održat će se prava glazbena poslastica za istinske zaljubljenike u elektroniku, ali i sve one željne dobrog provoda, ‘feel good’ atmosfere i ‘muvinga’, što nam unatrag gotovo godinu i pol dana svima već itekako nedostaje. Jedna od najatraktivnijih lokacija u Zagrebu – jezero Jarun – postat će tako 21. kolovoza velika pozornica na otvorenom za preko 40 DJ-eva iz cijelog svijeta, ali i must-go destinacija za spektakularnu zabavu. 

Wankelmut
Wankelmut
Technasia
Technasia

Po uzoru na najpoznatije svjetske parade, tijekom trajanja festivala oko Jaruna će kružiti 6 pokretnih pozornica – party kamiona, na kojima će se izmjenjivati DJ-evi, atraktivne plesačice i party ekipa, a posjetitelji će moći birati žele li ostati na istoj lokaciji i vidjeti sve izvođače ili u povorci pratiti svog omiljenog DJ-a. Sa zalaskom sunca party kamioni-pozornice će se zaustaviti, a provod nastaviti na najvećoj pozornici nastupima nekih od najvećih DJ imena današnjice. LMF u metropolu dovodi vrhunske svjetske DJ-eve, poput techno pionira Marca Carole, potom Luciana, DJ-a porijeklom iz Čilea, poznatog po latino house fuziji, misterioznog njemačkog DJ-a Claptonea, čiji je identitet skriven iza intrigantne zlatne maske, i još mnoge druge strane, ali i hrvatske DJ-eve. Osim elektronske muzike, posjetitelje očekuje i odličan popratni program, poput live slikanja graffita, izložbe električnih automobila, slasni food corneri, chillout zone i još mnogo toga.

Eli Brown
Eli Brown

Jezero Jarun poznato  je i kao „zagrebačko more“ te je zbog svoje veličine, ali i raznolikosti i svestranosti, česta lokacija raznih festivala i sličnih događaja. Kružna cesta s otvorenim platoima pored ceste pruža idealan prostor za paradu pokretnih pozornica i gledatelje, dok je kapacitet lokacije daleko veći od potreba, čak i po trenutnim propisima i epidemiološkim mjerama.

Eelke Kleijn
Eelke Kleijn

Prvi kontingent karata rasprodan je, trenutno se karte mogu kupiti po cijeni od 240 kn preko Eventima ovdje, gdje možete pronaći i cijelu listu DJ-eva, stoga ne propustite na vrijeme nabaviti svoju na vrijeme i postanite dijelom ovog originalnog festivala!