(Sarah Jessica Parker, Kristian Davis, Kim Cattrall Stars, Cynthia Nixon u seriji ‘Sex And The City’/ Getty Images)

Ako vam ponestane mašte kako kombinirati neke modne kombinacije, bacite oko na ove modne serije koje nam služe kao nepresušan izvor inspiracije.

Zima polako dolazi, temperature naglo padaju i hladno vrijeme često nas ‘zove’ da se podvučemo pod neku toplu dekicu, napravimo punu zdjelu kokica i bacimo se na gledanje naših omiljenih serija. Ako nam te iste serije još posluže kao modne inspiracije, našoj sreći nema kraja.
Donosimo vam sedam serija po našem izboru kao stvorene za hladne ‘girl night’ večeri.

The Royals
The Royals je američka serija koja prikazuje fiktivnu britansku kraljevsku familiju, koja se bori za svoj ostanak na tronu. Jedna od glavnih glumica je Elizabeth Hurley koja tumači ulogu kraljice Helene, a lik ekscentrične princeze Eleanor Henstridge pripao je izvanrednoj Alexandri Park. Nije na odmet napomenut da se u seriji pojavljuje i fantastična Joan Collins koja glumi vojvotkinju Alexandru.

Empire
Također američka serija u kojoj glavnu riječ vodi genijalna Taraji P.Henson, koja glumi osebujnu i ambicioznu poslovnu ženu Cookie Lyon, čije odjevne modne kombinacije doslovno obaraju s nogu. Serija se inače bavi hip-hop tematikom te glume većinom glumci afroameričkog podrijetla.

Dynasty
Slavnu seriju Dinastiju koja se prikazivala 90-ih godina ne trebamo previše predstavljati, svi se još sjećamo prenatapiranih frizura i prenaglašenih ramena. No, ovog puta predstavljamo novu inačicu iste serije koja obiluje genijalnim outfitima koje nosi Fallon Carrington (Elizabeth Gilles) i Alexis Carrington (Nicollette Sheridan).

View this post on Instagram

Literally my life so excited for the next season!

A post shared by Skye Donall (@suits_is_amazing) on

Suits
Dramska serija u kojoj je i Meghan Markle tumačila lik mlade odvjetnice Rachel Zane, brzo se svima podvukla pod kožu već u prvoj sezoni. Intrigantni zapleti i genijalni stylinzi koje nose Rachel, Donna, Jessica i Samantha prava su inspiracije za business žene.

Gossip Girl
Ako još niste pogledale slavni ‘tračerice’ ili u originalu Gossip Girl, brzo pred svoje laptope jer to je must-have serija za sve prave ljubiteljice mode. Studentica i it cura Serena van der Woodsen (Blake Lively) i njena najbolja prijateljica Blair Waldorf (Leighton Meester) svojim su modnim odabirima vrlo brzo zadobile status modnih ikona.

Sex&City
Mislimo da ovu seriju ne trebamo previše predstavljati. Svi se sjećamo otkačenih i hrabrih modnih outfita koje je slavna četvorka znala nositi.

Bold Type
Serija čija se radnja vrti oko tri djevojke koje rade u modnom časopisu Scarlet. Mlada direktorica marketinga Kat Edison (Aisha Dee), modna novinarka Jane Sloan (Katie Stevens) te modna asistentica Sutton Brady (Meghann Fahy) na dnevnoj se bazi bore s raznovrsnim ženskim temama, i to najviše vole raditi u walk in ormaru ‘Scarlet’ magazina.

View this post on Instagram

Season 3 goddesses. 🌟 #STAR

A post shared by STAR (@staronfox) on

Star
Muzička drama koja prati uspone i padove tri talentirane mlade djevojke na njihovom putu. Glavne uloge tumače Jude Demorest (Star Davis), Ryan Destiny (Alex Crane) te Brittany O’Grady (Simone Davis) koje jako dobro znaju svojim glasom i stasom zaokupiti gledatelje. U seriji se pojavljuje i slavna Naomi Campbell koja glumi problematičnu majku Alex Crane.