Već je neko vrijeme poznato da stiže četvrta sezona popularne Netflixove triler-serije You, koja se uvijek nađe na Top 10 najgledanijih naslova. Sada znamo i kad!

Netflix je pomaknuo datum izlaska četvrte sezone popularne serije You! U novoj sezoni Penn Badgley vraća se u ulozi Joea Goldberga, a radnja je smještena u Londonu, gdje on preuzima lažni identitet profesora Jonathana Moorea nakon što napusti Madre Lindu u potrazi za Marienne, koju glumi Tati Gabrielle. Badgleyju i Gabrielle u glumačkoj postavi pridružili su se Charlotte Richie, Lukas Gage, Tilly Keeper, Amy Leigh Hickman i Ed Speelers.

 

Da se podsjetimo, kroz treću sezonu pratili smo fiktivnog serijskog ubojicu Joea Goldberga kako sa svojom suprugom Love (Victoria Pedretti) i djetetom seli u naizgled mirnu tech-četvrt Madre Linda. Tek što su započeli novi obiteljski život, problemi ih uspješno pronalaze, a i oni sami uspješno donose nimalo dobre odluke te se u vrlo kratkom roku vraćaju svojim starim (kriminalnim) navikama.

Premijera četvrte sezone je 9. veljače 2023. godine, a hoće li opravdati hype, još ne znamo, no vijest o nastavku priče Joea Goldberga komentirala je za Variety kreatorica serije Sera Gamble: “Čitajući novelu Caroline Kepnes, Greg i ja postali smo opsjednuti likom Joea i njegovim uvrnutim pogledom na svijet. Bilo je uzbudljivo gledati kako Penn oživljava ovaj lik na jeziv, ali uvjerljiv način. Duboko smo zahvalni što nam je Netflix pružio tako ogromnu podršku i što su ljudi diljem svijeta uživali gledajući kako je Joe pogriješio kroz sve tri sezone. Cijeli naš tim je uzbuđen u istraživanju novih, mračnih aspekata ljubavi u četvrtoj sezoni.”

Mi možemo samo nadodati, iščekujemo s nestrpljenjem!

Fotografija: Netflix