Krajem prošlog tjedna na Netflix je stigla iščekivana treća sezona triler-serije “You”, te se ubrzo našla na listi Top 10 najgledanijih naslova na Netflixu, uključujući i Hrvatsku.

Kroz treću sezonu pratimo fiktivnog serijskog ubojicu Joea Goldberga kako sa svojom suprugom Love (Victoria Pedretti) i djetetom seli u naizgled mirnu tech-četvrt Madre Linda. Tek što su započeli novi obiteljski život, problemi ih uspješno pronalaze, a i oni sami uspješno donose nimalo dobre odluke te se u vrlo kratkom roku vraćaju svojim starim (kriminalnim) navikama.

Netom pred objavu nove, iz Netflixa je stigla potvrda kako fanovi serije mogu očekivati i četvrtu sezonu! Zasada nisu poznati detalji, no vijest o nastavku priče Joea Goldberga komentirala je za Variety kreatorica serije Sera Gamble: “Čitajući novelu Caroline Kepnes, Greg i ja postali smo opsjednuti likom Joea i njegovim uvrnutim pogledom na svijet. Bilo je uzbudljivo gledati kako Penn oživljava ovaj lik na jeziv, ali uvjerljiv način. Duboko smo zahvalni što nam je Netflix pružio tako ogromnu podršku i što su ljudi diljem svijeta uživali gledajući kako je Joe pogriješio kroz sve tri sezone. Cijeli naš tim je uzbuđen u istraživanju novih, mračnih aspekata ljubavi u četvrtoj sezoni.”

Mi možemo samo nadodati, iščekujemo s nestrpljenjem!

Fotografija: Netflix