Protekli vikend Schwarzkopf Professional održao je još jedan frizerski spektakl pod nazivom City Cut & Culture

Ova frizerska manifestacija održala se u šarmantnim istarskim Balama, a dvodnevnom programu prepunom inspiracije prisustvovalo je više od 400 frizera iz cijele regije. Kao i uvijek, Schwarzkopf Professional na pozornicu je doveo neke od najvećih frizerskih stručnjaka – Tatyanu Nitchenko i britanski dvojac Hooker&Young te nezaobilazni regionalni  @Work Adria Tim.

Spektakularan nastup Tatyane Nitchenko, višestruke dobitnice nagrade „Russian Hairdresser of the Year“ bio je prvi u nizu trenutaka koji će se uistinu pamtiti. Umjetnički izričaj ove sjajne Ruskinje i njezina impresivna vizionarska energija, ispunila je cijelu dvoranu oduševljenjem.

Suveren nastup iskusnog britanskog dvojca Hooker&Young  promatrao se s velikim uzbuđenjem, a lakoća izražavanja i kreiranja ovih renomiranih stručnjaka, pretočena je u jedinstvene i besprijekorne frizure koje su impresionirale više od 300 frizera.

U sklopu Look&Learn seminara, članovi regionalnog @Work Adria Tima predstavili su novu Essential Looks kolekciju koja naglašava autentičnost te potpunu slobodu izražavanja kroz kreiranje najrazličitijih modnih lookova.

U sklopu City Cut & Culture manifestacije, Schwarzkopf Professional organizirao je i digitalnu radionicu za frizere koja se održala u predivnoj starogradskoj jezgri Bala, točnije u Kaštel Soardu Bembu.  Stručnjaci iz OMD agencije frizerima su prenijeli brojna znanja i savjete kako iskoristiti društvene mreže te snagu digitalne sfere u unapređivanju vlastitog poslovanja.

Osim usvajanja novih znanja, više od 400 frizera iz cijele regije pamtit će ovogodišnji City Cut & Culture po sjajnim nastupima svjetskih i regionalnih stručnjaka, ali i šarmantnoj atmosferi istarskih Bala koje su posjetiteljima pružile nezaboravne trenutke opuštanja i istinskog uživanja u pitoresknim prizorima najbolje čuvane tajne u Istri.

 

 

 

 

 

Fotografije: Tomislav Huha