Već smo pisali da je “all-white”, tj. bijelo “od glave do pete” veliki trend ove sezone, a to je upravo pokazala i trenutačno megapopularna pjevačica i glumica Sabrina Carpenter! Naime, pojavila se na muškoj reviji brenda Louis Vuitton u outfitu bijelih nijansi, sa samo jednim tamnim detaljem.

Sabrina Carpenter na Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2025 reviji

Revija je održana u sklopu pariškog tjedna mode, i to na jako zanimljivoj lokaciji – pariškom sjedištu UNESCOa. Pojavile su se, naravno, i druge poznate osobe poput Maye Yame ili Michael Fassbendera, a nas se ipak posebno dojmio look pjevačice koja stoji iza hit pjesme ovog proljeća i ljeta -viralnog “Espresso”.

Pjevačica je sako odjenula kao mini haljinu, što uvijek izgleda jako chic, pa i ovaj put. Gornji dio uskladila je s revijom na kojoj se nalazila, pa se držala “menswear chica”, tj. utjecaja muške mode, uz ozbiljnu košulju i kravatu. No, ostatak outfita – cipele i torba, odisale su elegancijom i ženstvenošću pa je cijeli look ostavio jako stylish dojam. Čini se da Sabrina polako postaje osoba čiji stil moramo pozornije pratiti!

 

Foto: Getty Images