Dvije stvari ne bi nikada trebale prestati biti jednako važne: kako se brinemo o našim najmanjima i kako se brinemo o okolišu. Brend Lunilou, koji u ponudi ima odjeću i obuću za bebe, dječake i djevojčice ispunjava obje točke. 

Baš kao što briga o okolišu ne bi trebala stati dok smo zatvoreni u svojim domovima, tako je i dalje od iznimne važnosti što stavljamo na osjetljivu kožu, pogotovo onu dječju. Možda čak još više nego li prije. Zato možemo bez straha preporučiti komade iz Lunilou asortimana: svi prolaze kroz proces ozonskog pranja nakon same proizvodnje što ih čini eko prihvatljivima, neutralnima za okoliš i sigurnima za nježnu dječju kožu. Ozonsko pranje osigurava garanciju za potpunu odsutnost svake kemikalije, bakterije, virusa i mirisa koji su tijekom proizvodnje ikako mogli doći u susret s proizvodom. 

A iz njihove kolekcije posebno izdvajamo jedan od osnovnih komada u kojima naša djeca provode gotovo cijele dane: štramplice i čarapice. Svaki komad LUNILOU rebrastih čarapica i štramplica napravljen je od organskog pamuka s GOTS certifikatom (Global Organic Textile Standard), a dostupne su u tri eko boje. Pružaju osjećaj topline i sigurnosti, te su rastezljive kako ne bi stiskali područje oko trbuščića.

Siguran i zdrav, pa s time i odličan izbor, za temeljni ali i završni detalj djetetovih svakodnevnih kombinaciji. Djeca će se bez sumnje osjećati i izgledati posebno! Posjetite ih na www.lunilou.com i otkrijte njihov eco-friendly svijet.