Na nedavnom eventu predstavljen je novi SmoothSkin IPL uređaj za smanjenje rasta dlačica SmoothSkin Pure Mini.

SmoothSkin, globalni lider u IPL tehnologiji sa sjedištem i proizvodnjom u Velikoj Britaniji te s više od 40 godina iskustva u razvoju, istraživanju i implementaciji IPL tehnologije, isporučuje revolucionarna rješenja za jednostavno i sigurno provođenje kućnih tretmana za smanjenje rasta dlačica.

Njihov najnoviji uređaj SmoothSkin Pure Mini najbolje opisuju dvije riječi – sofisticirana jednostavnost, odnosno revolucionarna tehnologija jednostavna za upotrebu, a upravo takva atmosfera vladala je na eventu na kojem je bila nazočna Maja Šuput, brend ambasadorica SmoothSkin brenda u Hrvatskoj.

ROX Beauty SmoothSkin Pure Mini IPL uredjaj predstavljanje event

Sofisticiranoj atmosferi svakako je doprinio spektakularni interijer barokno secesijskog uređenja s blistavim mesingom, mramorom i zlatom.

Maju je posebno razveselilo Mini izdanje uređaja, čak 40 % manje od svog prethodnika, jer će od sada na čestim putovanjima zauzimati manje prostora u njenim uvijek krcatim koferima.

Osim što je manji od SmoothSkin Pure Fita, Pure Mini ima neograničen broj bljeskova, UV filter za zaštitu kože, četiri kontaktna senzora za učinkovit tretman te zaštitu očiju, dva načina korištenja te poseban nastavak za teško dostupna područja.

Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, iznenadila je čelne ljude britanskog SmoothSkina zavidnim poznavanjem povijesti brenda i odlikama novog proizvoda te zaradila pljesak devedesetak okupljenih uzvanika. Ovom prilikom, Sara je najavila svoju ulogu brend ambasadorice za Srbiju.

Devedeset uzvanika, poslovnih ljudi, influencera i novinara opustilo se uz razne glazbene izvedbe na pianinu, a posebnu pažnju privukao je hologramski prikaz novog uređaja SmoothSkin Pure Mini koji će tvrtka ROX Beauty, ovlašteni zastupnik i distributer, pustiti u prodaju baš za Dan Žena. Zaista prikladno!

Tekst i fotografije: Promo