Nagrađivana hrvatska kantautorica Sara Renar godine 2019. pokrenula je inovativni projekt “Rooftop sessions with Sara Renar”, seriju ekskluzivnih intimnih koncerata na krovu svoje zgrade u Zagrebu.

Doživljaj namijenjen domaćoj publici željnoj novog načina slušanja glazbe, kao i turistima i putnicima koji žele na nesvakidašnji način upoznati kulturnu scenu grada, odmah je postigao veliki uspjeh kod publike te se za svaki koncert redovito traži karta više.

Ove sezone Rooftop sessions ponovno se vraća s uzbudljivim imenima hrvatske i regionalne scene na najljepšem krovu grada. Tako će se Sari na pozornici pridružiti sanjivi niški pjesnik i kantautor sa zagrebačkom adresom Dimitrije Dimitrijević, nagrađivana i izrazito talentirana glazbenica iz Ike Barbara Munjas te zagrebačka legenda kantautorske scene Nina Romić.

Ulaznice za koncert možete nabaviti isključivo putem platforme AirBnB Experiences, a ono što dodatno obogaćuje ovo intimno koncertno druženje je kapacitet publike od maskimalno deset ljudi po koncertu.

Foto: PR, Zvonimir Ferina, AirBnB Experiences