“Ususret blagdanskim danima, i kao nastavak izrazito uspješne kreativne godine,  pripremili smo četvrtu, posljednju kolekciju za ovu godinu” poručuju iz brenda Robert Sever te nastavljaju.

“Nakon velike revije za kolekciju Manifesto željeli smo našim klijenticama stvoriti još jednu limited kolekciju stvorenu za predstojeće blagdanske dane. Selekcija košulja u kolekciji  stvorena je u maniri same ideje linije, a to su probrani vintage materijali s retro uzorcima. U kolekciji je novitet i limited edicija haljine Ruža, kao i ovogodišnji bestseller duksa Luka koja također dolazi u limited ediciji.

robert sever kolekcija robert sever kolekcija robert sever kolekcija robert sever kolekcija

Robert Sever nam je novom kolekcijom ispričao priču o rocku

Linija Retro Chic službeno je nastala prije dvije godine, jer smo prije svega smatrali da kroz ovaj tip selekcije materijala i krojeva uveliko doprinosimo održivosti, koja je prisutna u samom radu brenda kroz 22 godine postojanja.

robert sever kolekcija

Dugi niz godina radimo i stvaramo s idejom održivosti mode te kao pioniri održive mode u nas i  dalje stvaramo tako da materijale koje koristimo u ovoj liniji pažljivo biramo, inzistirajući na tome da se koriste već postoje sirovine, a da se ne stvaraju nove.

robert sever kolekcija robert sever kolekcija

Prepoznatljiv rukopis brenda izražavamo kroz nosive artikle koji su izrađeni od retro materijala, bez obzira radi li se o vintage materijalima ili uzorcima koji podsjećaju na neka minula vremena.

robert sever kolekcija

Izabrali smo dva modela  naših klasičnih i voljenih košulja Sara i Matija i izradili ih tako da nemaju kontekst sezone ili trenda- već da vizualno kao i funkcionalnošću izađu iz okvira vremena, a da prezentiraju naš stil i estetiku te da s vremenom postanu da postanu vintage.

robert sever kolekcija robert sever kolekcija

Ovakav artikl ima sve vrijednosti samog zanata, i bez obzira na retro uzorke, izgleda izuzetno suvremeno nosivo i primjenjivo u svakodnevnom odijevanju” kaže Robert Sever.

robert sever kolekcija

Cijeli styling zaokružen je pomno odabranim cipelama i torbama iz Poche Paris kolekcije.

robert sever kolekcija robert sever kolekcija robert sever kolekcija robert sever kolekcija robert sever kolekcija robert sever kolekcija

 

Fotografija i styling: Robert Sever
Model: Ana Stanković
Kosa: Kuća Četki
MU: Sabina Šarić Novak za Jane Iredale
Produkcija: Slobodan Velicki
Studio: Zvonimir Ferina
Cipele i torbe: Poche Paris