Mnogi u Rijeci će reći kako je Rakhia Bar jedno od omiljenih mjesta za izlaske u gradu. I ono najbitnije nikada ne razočara; preko tjedna radi do 2 sata iza ponoći, a vikendom do 3 zbog čega je epicentar noćnog života.

Omiljen turistima kojih najviše ima u ljetnim mjesecima, ali i lokalnoj publici. Ipak, Rakhia Bar nije samo bar s velikim izborom rakija, već i mnogo više od toga. Kada bi Rakhia Bar bio osoba mogli bi ga opisati kao zabavnu, urbanu, trendy, otvorenu i autentičnu osobu. Usudit ćemo se reći da je to naš mali raj za sve ljubitelje rakija i za one koji će to tek postati. Srce smo svake zabave i noćnog života kojeg jednostavno moraš okusiti, kažu.

Rakhia Bar je jedno od mjesta u Hrvatskoj gdje možete naručiti čak metar rakije, a nude i vlastiti brend rakija The Hogster. Vlasnici su se u vrijeme najtežeg perioda za ugostitelje, protekle dvije godine, dosjetili i nekih novih poslovnih modela. Odnosno bolje rečeno, upustili su se u nove poslovne formate pa tako sada nude i mogućnost franšize pri čemu će vas prilikom besplatnih konzultacija u sve tajne dobrog poslovanja, što im očito ide dobro. U rujnu prošle godine Rakhia Bar je ponovno otvorio svoja vrata nakon zanimljivog preuređenja.

Prema projektu Ksenije Intihar Šćulac i studija Arhpanorama, kolektiv Život Design izradio je namještaj za interijer. Funkcionalan i ugodan indsutrijski stil upotpunjen je s osvijetljenim zidom iza šanka pa sve skupa izgleda efektno. Kao da vas zove na dobro druženje. Kad ste u Rijeci svakako posjetite Rakhia Bar na adresi Andrije Medulića 5 u Rijeci.

 

Foto: Ištvan Badurina/ Život Design