Nakon što je potvrđeno da Rihanna nastupa na idućem Super Bowlu, slavnu se glazbenicu ovih dana najčešće susreće na putu do studija. Mnogi fanovi spekuliraju o tome da nam RiRi ususret Super Bowlu priprema novi glazbeni materijal, a sve dok to ne bude potvrđeno, uživamo u njenim street style izdanjima ulovljenima od strane fotografa. Rihanna je neki dan posjetila studio u famoznom modelu Diesel traperica koji se može nabaviti i kod nas!

Diesel je s nama podijelio vijest da je poznata glazbenica, poduzetnica, aktivistica i glumica Rihanna spažena u Diesel ravnom modelu traperica iz kolekcije jesen/zima 2022./2023. koju potpisuje dizajner Glenn Martens. Ova kolekcija, pisali smo vam nedavno, dobila je i sjajnu reklamnu kampanju s gigantskim Diesel modelima koji su osvanuli na neboderima.

Traperice D-Sire su ravnog kroja, niskog struka i opuštenog kroja. Izrađene su od 100% pamuka te ih karakterizira par laganih poderotina na nogavici. Model je dostupan u Diesel trgovinama u Zagrebu i Splitu, a detaljnije ga možete istražiti i u Diesel webshopu. Iako su obožavane već desetljećima, nema sumnje da će model kojeg nosi Rihanna dodatno popularizirati ovaj precool i super kvalitetan jeans koji traje godinama.

Foto: Diesel