Hotel Slavia smješten je u Baškoj Vodi, popularnom ljetovalištu na Makarskoj rivijeri, svega nekoliko koraka od mora, a u ovoj pravoj zen oazi možete isprobati i beauty tretman koji već obožavaju mnoge žene 

Elemis tretman Biotec aparatom sve je popularniji i sve češće tema razgovora između beauty zaljubljenica. S razlogom: odmorniji izgled, čišće lice, anti-aging efekt… Ovi fantastični efekti vidljivi su već nakon prvog korištenja! Baš kako je rekla amabsadorica brenda Antonija Stupar Jurkin: “Koža nakon tretmana je odmah zaglađenija, sjajnija i blistavija, a rezultati su vidljivi već i nakon prvog tretmana.”

Očekivano, ovaj nedavno renovirani lifestyle hotel koji se sastoji od 72 moderne sobe i apartmana, nije propustio Elemis Biotec tretman uvrstiti u ponudu svog spa centar koji se prostire na čak 800 kvadratnih metara i koji će vas odvesti u svijet potpunog opuštanja. 

Fontana spa u toj regiji ekskluzivno radi s Elemis Biotec aparatom za njegu lica koji sadrži 5 revolucionarnih tehnologija: ultrazvučni piling, mikrostruje, galvanske struje, terapiju svijetlom i kisik. 

Ambasadorica brenda Antonija Stupar Jurkin često dijeli svoje zadovoljstvo brendom i aparatom: “Najdraži mi je Superfood Pro-radiance tretman lica koji se radi ultrazvučnim pilingom koji izvlaci nečistoće i polira lice te galvanskim strujama pročišćava i pomlađuje kožu.”