U našem susjedstvu sljedeće godine će se održati dva izvrsna koncerta, za koje su ulaznice od ovog petka, 15. listopada, dostupne u prodaji.

Kalifornijska četvorka Red Hot Chili Peppers nedavno je iznenadila fanove diljem svijeta ne samo viješću kako se gitarist John Frusciante vratio u bend, već i objavom datuma velike stadionske turneje. Prema do sada objavljenom rasporedu, kroz 2022. godinu održat će tridesetak koncerata diljem SAD-a i Europe, a nama su za oko zapele koncertne postaje u našoj blizini.

Peppersi će najbliže našem prostoru nastupiti 15. lipnja u Budimpešti, na Ferenc Puskas stadionu, a predgrupa će im biti A$AP Rocky i Thundercat. Ulaznice za koncert od danas su dosupne u prodaji, putem Ticketmaster platforme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers)

S druge strane, nešto drugačiji koncert čeka nas u susjednoj Ljubljani. Naime, u glavni grad Slovenije stiže kanadski glazbenik Bryan Adams, gdje će u sklopu svoje nove turneje nastupiti 9. veljače 2022. godine u ljubljanskoj dvorani Stožice.

Cijenjeni rock kantautor na turneju kreće povodom objave novog studijskog albuma “So Happy It Hurts”, koji je najavljen za ožujak 2022., a za koji je ovih dana predstavljen i istoimeni singl. Ulaznice za ovaj koncert također su od danas dostupne u prodaji, putem sustava Eventim.hr.

Navedeni koncerti odlična su nadopuna naših preporuka koncerata zbog kojih vrijedi isplanirati putovanje u inozemstvo, u sljedećih godinu dana.

Naslovna fotografija: Getty Images