Eos mini

Najslađi dio uređenja interijera zasigurno je odabir finalnih detalja koji unose dušu u dom. Rasvjetna tijela jedan su od onih detalja koji osim estetske imaju i funkcionalnu ulogu. Već neko vrijeme glavni su statement komadi koji daju “točku na i” svakoj prostoriji, naročito kada svojim izgledom asociraju na umjetničku instalaciju. U novootvorenoj trgovini luksuznog namještaja Möbel Land, mogu se pronaći rasvjetna tijela koja karakterizira suvremeni skandinavski dizajn. Iz bogate ponude poslovnice u Westgate Shopping Cityju posebno se ističe nekoliko modela danskog brenda Umage.

Asteria
Chimes

Svojim karakterističnim laticama od aluminija, Aluvia je lagana i robusna u isto vrijeme. Dostupna je u šest dizajnerskih boja i dvije veličine. Ovaj model naglašava ljepotu svakog interijera, čineći dom ugodnim, klasičnim i profinjenim. Osim po karakterističnim laticama, Aluvia je posebna po tome što prostoru daje ambijentalno svjetlo bez zagrijavanja i odsjaja, a izgleda jednako dobro ugašena i upaljena.

Model rasvjetnog tijela Eos svoju snagu i očaravajuću ljepotu crpi iz zemljanih tonova nordijskog krajolika i osvaja na prvi pogled. Napravljene od prirodnih perja gusaka, ove jedinstvene svjetiljke daju mekano i toplo svjetlo te dodaju sofisticiran i elegantan stil svakom interijeru. Eos model dostupan je u četiri različite boje – bijeloj, svijetlo smeđoj, svijetlo sivoj i svijetlo ružičastoj, a njegova neutralna i skladna paleta boja u trenutku stvara opuštenu atmosferu unutar četiri zida.

Eos micro
Chimes

Drvena viseća svjetiljka u najjednostavnijem i najčišćem obliku, model Chimes, u unutrašnjost doma donosi nordijske tonove prirode. Komad čvrstog hrasta, u kombinaciji s toplim LED izvorom svjetla, temelji se na gracioznim linijama koje stvaraju ugodnu atmosferu. Ove svjetiljke mogu se kombinirati u ravnoj ili nepravilnoj liniji, a idealna pozicija je u kutu dnevne sobe ili iznad kuhinjskog pulta.

Aluvia

Futuristički model Asteria, nastao je spojem urbanog dizajna, suvremene tehnologije i majstorske izrade. Spaja ugrađene LED svjetiljke u elegantan, minimalistički oblik, odražavajući dizajn budućnosti. Svima koji odaberu ovaj model, svijetla i živahna svjetlost obasjavat će posebne trenutke i asocirati na beskrajne mogućnosti svakodnevnog uživanja u životu.

Sve modele potražite u Möbel Landu, pravom malom kraljevstvu vrhunske kvalitete lociranom u Westgateu ili za više informacija posjetite web stranicu: www.mobel-land.hr