Yim/Getty Images

Ralph Lauren postat će prvi američki modni dizajner koji će biti odlikovan od strane Kraljice Elizabete II., kao počasni zapovjednik najvišeg reda Britanskog carstva (KBE)

‘Čestitam Ralph Laurenu na zasluženoj nagradi koju je zaslužio svojim postignućima u proteklih 50 godina jer je odigrao ključnu ulogu u stvaranju transatlantskih gospodarskih veza’  izjavio je generalni britanski konzul i povjerenik za Sjevernu Ameriku Antony Phillipson.

Mike Coppola/Getty Images

79-godišnji dizajner je tijekom svoje impresivne karijere odijevao i članove kraljevske obitelji, prvenstveno princezu Dianu, a potom i vojvotkinje Kate Middleton i Meghan Markle.

Osim priznanja za veliki doprinos u modi, dizajner je također poznat i kao veliki filantrop koji je otvorio vlastiti Ralph Lauren Centar za liječenje i prevenciju oboljelih od raka u East Harlemu u New Yorku te potpomogao Nina Hyde centru za istraživanje raka u Georgetown Lombardi Comprehensive.

Za kraj se pridružujemo čestitkama Sir Ralph Laurenu na njegovom doprinosu u svijetu mode, kao i velikoj humanosti koju je pokazao.