Posljednja prilika za uživanje u neobičnom kazališno-radijskom programu na brdovitoj Šalati se bliži! Nakon dva mjeseca sjajnih događanja u privremenom domu na Voćarskoj cesti, RadioTeatar i prijatelji zatvaraju još jednu sezonu Radija Voćarska.

U subotu (4. svibnja) u 20 sati na Voćarskoj cesti, publika će imati priliku doživjeti “Soundtrack. za film koji nije snimljen”, uz izvanredne izvedbe Kralja Čačka i Nine Bajsić u naslovnim ulogama. Ova neobična kombinacija glazbe i imaginacije će zasigurno ostaviti dubok dojam na sve posjetitelje.

A već dan nakon, u nedjelju (5. svibnja), ciklus će se zatvoriti s predstavom “HOERSPIEL: mala igra za slušanje (i gledanje)”. Ova interaktivna predstava pruža jedinstveno iskustvo slušanja i gledanja koje će vas ostaviti bez daha.

Završna epizoda druge sezone Radija Voćarska bit će posebno emotivna i značajna, a u dvorištu mjesnog odbora nastanit će se privremeni Dvorišni radio, koji će biti pratitelj u cjelodnevnom radijsko-kazališnom programu namijenjenom djeci i odraslima.

Radio Voćarska tijekom ove sezone okupio je cijelu Šalatu te nastavio velik rad na decentralizaciji kulture Grada Zagreba, angažirajući više od 50 umjetnika u provedbi raznolikog radiofonijsko-kazališnog programa. Osim toga, edukacijski dio programa je značajno proširen, uključujući četiri zagrebačke osnovne škole te čak 68 zainteresiranih učenika koji su snimali i montirali radiofonska djela s iskusnim mentorima iz RadioTeatra.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RadioTeatar (@radioteatar)

Više o programu koji nas očekuje ovog vikenda pronađite na stranicama RadioTeatra.