Isprobali smo proizvode koji su nam dali svježinu i postojan izgled i omiljeni su nam u beauty rutini s kojom spremno dočekujemo toplije dane

Neovisno o tome kakav look preferirate, s toplijim vremenom neminovno dolazi zamjena teških pudera s laganim i prozračnim podlogama, korištenje bronzera kako bi ostvarili osunčani izgled lica, svijetlije i osunčanije nijanse rumenila te ruževa za usne, korištenje sjajila, pa i ulja za lice i kosu – sve kako bi ostvarili onaj sanjivi, prirodni i prozračni look koji nas podsjeća na ljetne odmore koje jedva čekamo. Neki od vas možda su već imali priliku uživati u morskom zraku i toplom suncu, no sigurno vam neće smetati taj look evocirati svakoga dana. Mi smo isprobali i odabrali najdraže novitete iz Chanelove kolekcije koji su nam must-have za ljeto!

Chanel Rouge Allure L’Extrait ruž za usne

Nijansa ruža može ovisiti o tome osjećate li se toga dana slatko, samopouzdano, živahno, ozbiljno ili – sve navedeno. Kada je Chanel 2006. stvorio Rouge Allure, imali su za cilj potaknuti ovaj oblik samoizražavanja uzdižući iskustvo nošenja ruža za usne i nadilazeći čisto estetska očekivanja. Sada je tu kolekcija od 20 svijetlih, hrabrih i raznolikih boja za usne koje sežu od intenzivne bež do vatrene crvene te tamno ružičaste, intenzivno hrane i hidriraju usne. Sada stižu u redizajniranom tankom kućištu koji vam olakšava apliciranje, a smanjuje i ugljične emisije – naime, ako kućište povućete prema gore, on se odvoji i može zamijeniti za novi! Odabrali smo nijansu 822, Rose Supreme!

Chanel Summer Nails lak za nokte

The Sun, The Sky and The Sea je kolekcija koju je dizajnirao Chanelov Makeup Creation Studio, i ne može bolje definirati ljeto 2022. godine. Riječ je o blistavim, nježnim nijansama živahnih pastelnih boja koje će upotpuniti svaki look. Ljubičasta, lila, ružičasta, bijela… Sve su nam prekrasne, no odabrali smo nijansu Sea Sea Green jer nas odmah tjera da idemo na sladoled!

Chanel Les Beiges bronzer

Chanel Les Beiges bronzer

Za svjež i prirodan osunčan izgled u dva-tri pokreta potreban vam je bronzer! Možete ga nanositi na licu, ramenima, na dekolteu, čak i rukama i nogama. Ova ekskluzivna linija u XXL formatu ima lagano kremastu formulu, a sve tri nijanse su zapravo ljetne, samo ovise o vašem tipu kože i željama. Les Beiges Oversize Healthy Glow Sun-kissed Powder smo odabrali u nijasni Sunkiss Medium, koja nam daje odličan ten!

 

Foto: PR